Étlap

Az étterem nyitvatartása:

H-K-SZe-CS-P-SZo: 12-22

V: 12-20

Étlap

( Érvényes: 2018. 02. 12-tól )
II. osztály

A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel

Előételek – sajt ételek

Haltepertő chilis mártással és lilahagyma lekvárral

1080,-

Sült libamájszelet pirítóson, zöldségekkel

3000,-

Olívás kevert saláta friss zöldségekből

950,-

Rántott trappista sajt hasábburgonyával, tartárral

1800,-

Levesek csészében , bográcsban, kenyérrel

Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel,hússal csészében

800,-

Hideg gyümölcskrémleves tejszínhabbal csészében

800,-

Babgulyás csészében

730,-

Babgulyás bográcsban

1460,-

Csülkös tejfölös bableves csészében

800,-

Csülkös tejfölös bableves bográcsban

1600,-

Halászlevek csészében, bográcsban kenyérrel

Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében

950,-

Pontyhalászlé pontyszelettel csészében

900,-

Pontyhalászlé halszelet nélkül csészében

740,-

Korhelyhalászlé harcsaszelettel csészében (pikáns,tejfölös,citromos)

1000,-

Korhelyhalászlé pontyszelettel csészében (pikáns,tejfölös,citromos)

950,-

Korhelyhalászlé halszelet nélkül csészében

790,-

Pontyhalászlé harcsaszelettel bográcsban

1900,-

Pontyhalászlé pontyszelettel bográcsban

1800,-

Pontyhalászlé bográcsban halszelet nélkül

1480,-

Korhelyhalászlé harcsaszelettel bográcsban

2000,-

Korhelyhalászlé pontyszelettel bográcsban

1900,-

Korhelyhalászlé bográcsban halszelet nélkül bográcsban

1580,-

Halbelsőség a halászléhez. Idény jelleggel!

600,-

 Sertés, marha ételek

Zempléni Hegybíró tál 2 személy részére

(gombás sertésborda j,sajttal,sonkával töltött pulykamell,rántott harcsafalatok, párolt rizs, hasábburgonya)

5700,-

Rántott sertésborda hasábburgonyával

1800,-

Cigánypecsenye tükörtojással és szalonnával,
fűszeres steakburgonyával

2500,-

Görögtál (Pácolt húscsíkok görög fűszerekkel, Tzadziki-mártással,
pirított burgonyával, olivás kevert salátával)

3100,-

Szűzérmék libamájjal sütve,
vaníliás vajban sült birsalmával és diós burgonyapürével

4100,

„Bodrog-parti” töltött sertésborda
( füstölt csülök,friss gomba,hagyma)
burgonyapürével és birsalmával

3400,-

Bélszínszelet bacon-chipsel, zöldbors mártással és cikk burgonyával

4900,-

 

 

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

Vargánya krémleves szezámmagos rudakkal  (1-7-11)

850,-

 

Mézes – fokhagymás csirkemell grill zöldségekkel ( 7 )

2700,-

 

Csirkecomb steak tökmagolajos – krémfehér – sajtos levélsalátával ( 7-10 )

2800,-

 

Lazacos harcsatekercs, sült burgonyagolyóval, dióolajos zöldborsópürével ( 1-3-4-7-8)

3200,-

 

Fogasfilé roston fokhagymás vajjal,márványsajttal grillezett burgonyával (4-7)

3700,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3000,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával (1)

3000,-

 

Borjú szűzérmék sült libamájszeletekkel, citrusos ribizlivel,házi krokettel (1)

4900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3300,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2700,-

 

Madártej vanília fagylalttal (3-7)

900,-

 

Kovászos uborka

420,-

 

 

 

 

Szárnyas ételek

Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével

4400,-

Kacsacomb sütve, vörösboros párolt káposztával és törtburgonyával

3200,-

Sajttal, sonkával, töltött pulykamell
párolt rizzsel és hasábburgonyával

2600,-

Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával

1800,-

Barackos csirkemell zöldséges rizzsel

2400,-

Halételek

Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával

2600,-

Harcsapaprikás túrós csuszával cseréptálban

2960,-

Harcsafilé roston, tejfölös-kapros-gombás galuskával cseréptálban

2960,-

Harcsafalatok zöldfűszeres mártásban, olivás kevert salátával
steak burgonyával

2800,-

Harcsafalatok enyhén csípős-fokhagymás mártásban,
olivás kevert salátával steak burgonyával

2800,-

Süllő egészben sütve 1 dkg

75,-

 

 

 

 

 

Gyermekadagok

Rántott sajtkatonák hasábburgonyával, tartárral

1260,-

Rántott sertésborda hasábburgonyával

1260,-

Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával

1260,-

Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával

1700,-

Barackos csirkemell zöldséges rizzsel

1600,-

Tészták, Desszertek

Túrós csusza

1250,-

Juhtúrós sztrapacska

1300,-

Tejpite birsalmalekvárral

800,-

Túrós palacsinta vanília mártással

880,-

Gesztenyepüré tejszínhabbal

700,-

Bodrog- part fagylaltkehely (vanília fagylalt, meggy-ribizli-málna)

900,-

Saláták – Savanyúságok

Káposztasaláta

420,-

Paradicsomsaláta

550,-

Uborkasaláta

550,-

Olívás kevert saláta

920,-

„Nyári” csalamádé

470,-

Ecetes almapaprika

420,-

Csemegeuborka

420,-

Köretek

Grillezett zöldségek

990,-

Lepcsánka

600,-

Hasábburgonya

380,-

Petrezselymes burgonya

380,-

Burgonyapüré

500,-

Steak burgonya

500,-

Párolt rizs

380,-

Vegyes köret(hasábburgonya,p.rizs)

380,-

Galuska

380,-

Tartármártás

400,-

Szabó Krisztián Mesterszakács
Konyhafőnök

A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel