Étlap

Az étterem nyitvatartása:

H-K-SZe-CS-P-SZo: 12-22

V: 12-20

Étlap

( Érvényes: 2017.02.20-tól )
II. osztály

Előételek – sajt ételek

Haltepertő chilis mártással és lilahagyma lekvárral

1080,-

Sült libamájszelet pirítóson, zöldségekkel

3000,-

Olívás kevert saláta friss zöldségekből

920,-

Rántott trappista sajt hasábburgonyával, tartárral

1760,-

Levesek csészében , bográcsban, kenyérrel

Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel,hússal csészében

760,-

Hideg gyümölcskrémleves tejszínhabbal csészében

760,-

Babgulyás csészében

710,-

Babgulyás bográcsban

1420,-

Csülkös tejfölös bableves csészében

770,-

Csülkös tejfölös bableves bográcsban

1540,-

Halászlevek csészében, bográcsban kenyérrel

Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében

920,-

Pontyhalászlé pontyszelettel csészében

870,-

Pontyhalászlé halszelet nélkül csészében

710,-

Korhelyhalászlé harcsaszelettel csészében (pikáns,tejfölös,citromos)

970,-

Korhelyhalászlé pontyszelettel csészében (pikáns,tejfölös,citromos)

920,-

Korhelyhalászlé halszelet nélkül csészében

760,-

Pontyhalászlé harcsaszelettel bográcsban

1840,-

Pontyhalászlé pontyszelettel bográcsban

1740,-

Pontyhalászlé bográcsban halszelet nélkül

1440,-

Korhelyhalászlé harcsaszelettel bográcsban

1960,-

Korhelyhalászlé pontyszelettel bográcsban

1860,-

Korhelyhalászlé bográcsban halszelet nélkül bográcsban

1540,-

Halbelsőség a halászléhez. Idény jelleggel!

600,-

 

 

Sertés, marha ételek

Zempléni Hegybíró tál 2 személy részére

(gombás sertésborda j,sajttal,sonkával töltött pulykamell,rántott harcsafalatok, párolt rizs, hasábburgonya)

5500,-

Rántott sertésborda hasábburgonyával

1700,-

Cigánypecsenye tükörtojással és szalonnával,
fűszeres steakburgonyával

2500,-

Görögtál (Pácolt húscsíkok görög fűszerekkel, Tzadziki-mártással,
pirított burgonyával, olivás kevert salátával)

2980,-

Szűzérmék libamájjal sütve,
vaníliás vajban sült birsalmával és diós burgonyapürével

4000,

„Bodrog-parti” töltött sertésborda
( füstölt csülök,friss gomba,hagyma)
burgonyapürével és birsalmával

3300,-

Bélszínszelet bacon-chipsel, zöldbors mártással és cikk burgonyával

4900,-

Szárnyas ételek

Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével

4400,-

Kacsacomb sütve, vörösboros párolt káposztával és törtburgonyával

3200,-

Sajttal, sonkával, töltött pulykamell
párolt rizzsel és hasábburgonyával

2500,-

Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával

1700,-

Barackos csirkemell zöldséges rizzsel

2300,-

Halételek

Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával

2500,-

Harcsapaprikás túrós csuszával cseréptálban

2900,-

Harcsafilé roston, tejfölös-kapros-gombás galuskával cseréptálban

2900,-

Harcsafalatok zöldfűszeres mártásban, olivás kevert salátával
steak burgonyával

2700,-

Harcsafalatok enyhén csípős-fokhagymás mártásban,
olivás kevert salátával steak burgonyával

2700,-

Süllő egészben sütve 1 dkg

75,-

A konyhafőnök  ajánlata

 

Vargánya krémleves szezámmagos rudakkal  

760,-

 

Velőrózsa rántva, petrezselymes burgonyával, tartármártással 

2600,-

 

Tejszínes fogas steak, sajttal pirítva, zöldséges dióolajos derelyével 

4000,-

 

Rántott pontyfilé hasábburgonyával, tartármártással 

2800,-

 

Paprikás pontyszelet tejföllel grillezve, csípős kolbászos lecsóval, vajas puliszkával 

2900,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással 

2900,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) 

4950,-

 

Mézes fokhagymás csirkemell, grillezett zöldségekkel 

2800,-

 

Rozé szűz baconba göngyölve, csípős musttal, házi krokettel 

3600,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal 

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával 

2900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) 

3200,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával 

2700,-

 

Almáspite fahéjas csokival 

700,-

Gyermekadagok

Rántott sajtkatonák hasábburgonyával, tartárral

1200,-

Rántott sertésborda hasábburgonyával

1200,-

Rántott csirkemell párolt rizzsel és hasábburgonyával

1200,-

Rántott harcsafilé petrezselymes burgonyával

1600,-

Barackos csirkemell zöldséges rizzsel

1500,-

Tészták, Desszertek

Túrós csusza

1250,-

Juhtúrós sztrapacska

1300,-

Tejpite birsalmalekvárral

800,-

Túrós palacsinta vanília mártással

880,-

Gesztenyepüré tejszínhabbal

700,-

Bodrog- part fagylaltkehely (vanília fagylalt, meggy-ribizli-málna)

900,-

Saláták – Savanyúságok

Káposztasaláta

420,-

Paradicsomsaláta

550,-

Uborkasaláta

550,-

Olívás kevert saláta

920,-

„Nyári” csalamádé

470,-

Ecetes almapaprika

420,-

Csemegeuborka

420,-

Köretek

Grillezett zöldségek

990,-

Lepcsánka

600,-

Hasábburgonya

380,-

Petrezselymes burgonya

380,-

Burgonyapüré

500,-

Steak burgonya

500,-

Párolt rizs

380,-

Vegyes köret(hasábburgonya,p.rizs)

380,-

Galuska

380,-

Tartármártás

400,-

Szabó Krisztián Mesterszakács
Konyhafőnök