Csoport-menük II.

Csoport menü ajánlatok II. 2020

A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel

1.

Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében

1050,-

1/2 adag kacsacomb sütve (1 db)

1/3 adag szezámmagos rántott csirkemell

1/3 adag cigánypecsenye

párolt káposzta és tört burgonya

3500,-

Madártej vanília fagylalttal

950,-

Összesen:

5500Ft/fő

_________________________________________________________________________________________

2.

Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel, hússal, csészében ( 3,5dl)

900,-

csirke steak (sült csirkecomab, csont nélkül)

1/2 adag falusi göngyölt sertésborda ( sertés karaj töltve,

sonka-sajt-szalonna-paprika-paradicsom, rántva)

tökmagolajos friss saláta (fejes saláta-paprika-paradicsom-uborka)

és kemencés burgonya

3600,-

Tejpite birsalma lekvárral

900,-

Összesen:

5400Ft/fő

________________________________________________________________________________________

3.

Csülkös tejfölös bableves csészében

900,-

1/2  adag mézes fokhagymás csirkemell roston

1/2 adag „Bodrog-parti” töltött sertésborda rántva

( füstölt csülök-gomba-hagyma)

burgonyapüré és grillezett sárgarépa

3500,-

Fagylaltkehely  „ kis adag” ( vanília fagyi-darabos meggy-eper-málna-tejszínhab)

800,-

Összesen:

 5200Ft/fő

________________________________________________________________________________________

4.

Babgulyás csészében

800,-

Roston pisztráng egészben sült burgonyával,grillezett zöldbabbal, és brokkolis

sajtmártással

3600,-

Túrós palacsinta vanília mártással ( 2db)

960,-

Összesen:

5360Ft/fő

 

_______________________________________________________________________________________

 

5.

Hideg gyümölcskrém leves, tejszínhabbal csészében

900,-

1/2  adag sajttal, sonkával töltött pulykamell rántva

1/2  adag rántott harcsafilé

olivás kevert salátával és steak burgonyával ( nem csíp)

3200,-

Gundel palacsinta (2 db)

1000,-

Összesen:

5100Ft/fő

________________________________________________________________________________________

 

6.

Halászlé harcsafilével csészében

1050,-

Vörösboros  marhapörkölt lepcsánkával

2900,-

Káposzta saláta

470,-

1/2  adag tejpite birsalma lekvárral

450,-

Összesen:

4870Ft/fő

________________________________________________________________________________________

7.

1/2  adag sajttal sonkával töltött sertésborda rántva

1/2  adag roston csirkemell tejszínes brokkoli mártással és burgonyapürével

2700Ft/fő