Csoport-menük II.

Csoport menü ajánlatok II. 2019

A számla végösszegéhez +10% szervízdíjat számolunk fel

1.

Pontyhalászlé harcsaszelettel csészében

1000,-

1/2 adag kacsacomb sütve (1 db)

1/3 adag szezámmagos rántott csirkemell

1/3 adag cigánypecsenye

párolt káposzta és tört burgonya

3300,-

Madártej vanília fagylalttal

900,-

Összesen:

5200Ft/fő

_________________________________________________________________________________________

2.

Húsleves csigatésztával,töltelékkel,zöldséggel, hússal, csészében ( 3,5dl)

850,-

csirke steak (sült csirkecomab, csont nélkül)

1/2 adag falusi göngyölt sertésborda ( sertés karaj töltve,

sonka-sajt-szalonna-paprika-paradicsom, rántva)

tökmagolajos friss saláta (fejes saláta-paprika-paradicsom-uborka)

és kemencés burgonya

3500,-

Tejpite birsalma lekvárral

850,-

Összesen:

5200Ft/fő

________________________________________________________________________________________

3.

Csülkös tejfölös bableves csészében

850,-

1/2  adag mézes fokhagymás csirkemell roston

1/2 adag „Bodrog-parti” töltött sertésborda rántva

( füstölt csülök-gomba-hagyma)

burgonyapüré és grillezett sárgarépa

3300,-

Fagylaltkehely  „ kis adag” ( vanília fagyi-darabos meggy-eper-málna-tejszínhab)

750,-

Összesen:

 4900Ft/fő

________________________________________________________________________________________

4.

Babgulyás csészében

750,-

Roston pisztráng egészben sült burgonyával,grillezett zöldbabbal, és brokkolis

sajtmártással

3100,-

Túrós palacsinta vanília mártással ( 2db)

900,-

Összesen:

4750Ft/fő

 

_______________________________________________________________________________________

 

5.

Hideg gyümölcskrém leves, tejszínhabbal csészében

850,-

1/2  adag sajttal, sonkával töltött pulykamell rántva

1/2  adag rántott harcsafilé

olivás kevert salátával és steak burgonyával ( nem csíp)

3100,-

Gundel palacsinta (2 db)

950,-

Összesen:

4800Ft/fő

________________________________________________________________________________________

 

6.

Halászlé harcsafilével csészében

1000,-

Vörösboros  marhapörkölt lepcsánkával

2800,-

Káposzta saláta

450,-

1/2  adag tejpite birsalma lekvárral

425,-

Összesen:

4675Ft/fő

________________________________________________________________________________________

7.

1/2  adag sajttal sonkával töltött sertésborda rántva

1/2  adag roston csirkemell tejszínes brokkoli mártással és burgonyapürével

2500Ft/fő