Konyhafőnök ajánlata

 

 

A konyhafőnök ajánlata

 

 

Frissítő hideg, zelleres, paradicsom leves, pirított sonkacsipsszel,kakukkfüves krutonnal ( 1-3-9)

1000,-

 

Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk)

1750,-

 

Roston csirkemell Mozzarellás,-málnaecetes,-paradicsomos, levélsalátával ( 7-12)

3300,-

 

Roston fogasfilé rákpaprikással, zöldfűszeres krumplinudlival ( 1-2-3-4-7)

4600,-

 

Lazacos harcsatekercs, sült burgonyagolyóval, dióolajos zöldborsópürével ( 1-3-4-7-8)

4200,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

4100,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

5600,-

 

Borjú szűzérmék sült libamájszeletekkel, citrusos ribizlivel,házi krokettel (1)

5800,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3800,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

4100,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

3100,-

 

Madártej vanília fagylalttal ( 3-7)

1150,-