Konyhafőnök ajánlata

 

 

A konyhafőnök novemberi „libás”ajánlata

 

Tárkonyos – tejfölös libaragu leves ( 1-7-9-10 )

990,-

 

Libazúza pörkölt házi tarhonyával ( 1-3 )

2400,-

 

Sült libacomb, szalonnás savanyú káposztával , tepsis burgonyával  ( 1-2 )

3700,-

 

Konfitált libamell, gyömbéres szilvával és házi krokettel ( 1 )

3500,-

 

Libamell lecsós erdei vargányagombával , vajas puliszkával ( 7 )

3500,-

 

Rántott libamáj áfonyás őszibarackkal és burgonyapürével (1-3-7)

4500,-

 

„Liba bőségtál” 1 fő részére ( 1-3-7 )

( sült libacomb, rántott libamáj, konfitált libamell, narancsos füge, kemencés burgonya,káposztás derelye)

4300,-

 

Szent Márton –tál  2 személy részére ( 1-3-7 )

( sült libacomb, fokhagymás libaszárnytő, konfitált libamell, zöldséges libamáj ragu, kemencés burgonya,  káposztás derelye)

6000,-

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3300,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

5100,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3300,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3500,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2800,-

 

Almás pite ( 1-3-7 )

750,-