Konyhafőnök ajánlata

 

A konyhafőnök novemberi „libás”ajánlata

 

Tárkonyos – tejfölös libaragu leves ( 1-7-9-10 )

990,-

 

Libazúza pörkölt házi tarhonyával ( 1-3 )

2200,-

 

Sült libacomb, szalonnás savanyú káposztával , tepsis burgonyával és vörösboros aszalt szilvával ( 12 )

3700,-

 

Rozmaringos libacomb baconba tekert puliszkával, hideg almás céklapudinggal ( 7 )

3600,-

 

Konfitált libamell, gyömbéres szilvával és házi krokettel ( 1 )

3500,-

 

Libamell érmék  „Budapest”módra, steak burgonyával és párolt rizzsel

(libamájas-lecsós-zöldborsós ragu) ( 1 )

3600,-

 

Libamáj roston, aszús-mézes birsalmával, pirított kaláccsal ( 1-7-12 )

5200,-

 

„Liba bőségtál” 1 fő részére ( 1-3-7 )

( sült libacomb, rántott libamáj, konfitált libamell, narancsos füge, kemencés burgonya,káposztás derelye)

4100,-

 

Szent Márton –tál  2 személy részére ( 1-3-7 )

( sült libacomb, fokhagymás libaszárnytő, konfitált libamell, kemencés burgonya,  káposztás derelye)

5800,-

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3000,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3100,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3300,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2700,-

 

Almás pite ( 1-3-7 )

700,-