Konyhafőnök ajánlata

 

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

 

Halászlé halbelsőséggel ( ikra-tej) csészében

920,-

 

Velőrózsa rántva, petrezselymes burgonyával, tartármártással

2600,-

 

Fogasfilé roston citromos vajjal, kapros joghurtos friss kevert salátával, egészben sült burgonyával

4000,-

 

Rántott pontyfilé hasábburgonyával, tartármártással

2800,-

 

Paradicsommal és gomolyával grillezett pontyfilé,  tepsis burgonyával serpenyőben tálalva

2900,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással

2900,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet)

4950,-

 

Mézes fokhagymás csirkemell, grillezett zöldségekkel

2800,-

 

Sertésborda roston, lecsós vargányagombával, fűszeres steak burgonyával

3000,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával

2900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet)

3200,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával

2700,-

 

Madártej vanília fagylalttal

900,-