Konyhafőnök ajánlata

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

Medvehagymás birkagulyás házi tarhonyával csészében

950,-

 

Báránycomb steak céklapudingos szezámfagyival, juhtúrós puliszkával

4500,-

 

Bazsalikomos nyúlpaprikás petrezselymes házi nudlival ( 1 db egész nyúlcomb)

2800,-

 

Grillezett , tejszínes – fokhagymás pontyfilé , szalmarépával, vajas kelbimbóval

sült burgonya golyókkal

2900,-

 

Rántott pontyfilé majonézes – hagymás burgonya salátával

2600,-

 

Káposztás serpenyős pontyfilé

2600,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással

2900,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával

( fejes saláta mézes-mustáros öntet)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával

2900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával

( fejes saláta mézes-mustáros öntet)

3200,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával

2700,-

 

Mascarponés csokimussz málnavelővel

900,-