Konyhafőnök ajánlata

 A konyhafőnök  ajánlata

 

 

Hideg, mentás, zöldborsókrémleves, pirított mandulával ( 7-8 )

1200,-

 

Sült libamájszelet pirítóson, zöldségekkel ( 1 )

4900,-

 

 Lecsós, vargányagombás bulgur ( köretnek is ajánljuk) ( 1 )

2100,-

 

Csirkemell steak olívás kevert salátával és sült édesburgonya hasábbal ( 1-2 )

3600,-

 

Roston fogasfilé Mozzarellás,-málnaecetes,-paradicsomos, levélsalátával (4-7-12)

4700,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással ( 1-3-4-7 )

5000,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) ( 1-4-10 )

6200,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal ( 1-3-7 )

4600,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) ( 1-3-7-10 )

5100,-

 

Marhapofa, citromos szederrel, burgonyapogácsával ( 1 )

4900,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával ( 1-3 )

3700,-

 

Madártej vanília fagylalttal ( 3-7)

1300,-