Konyhafőnök ajánlata

 

 

 

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

 

 

Gesztenyével töltött pulykamell baconba göngyölve,

 diós karamell krémmel, mákos túrógombóccal ( 1-7-8-12)

3200,-

 

Tejszínes-sajtos tenger gyümölcsei zöldséges durum spagettivel (2-4-7-14)

2300,-

 

Szalonnával tűzdelt szarvassült birspudinggal és krumplilángossal ( 1-3 )

3800,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

2900,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával (1)

2900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3200,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2700,-

 

Mákosguba ínyenceknek (1-3-7-8)

960,-