Konyhafőnök ajánlata

 

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

 

 

Zsályás tejszínes csirkeragu leves kacsamájhabos derelyével (1-2-7-10)

900,-

 

Pulykamell filé sonkával, füstölt gomolyával grillezve, tejszínes brokkolis burgonyával,

serpenyőben összesütve (1-7)

3300,-

 

Mézes libamellmell , illatos  fűszeres gyümölcsökkel burgonyafánkkal (1-3-12)

3200,-

 

Tűzdelt szarvascomb feketeribizlis karamellel, házi szilvás gombóccal ( 1-3-7)

3800,-

 

Bőségtál 1 fő részére

Baconos sajtos csirkemell, rozé sertésszűz, rántott camembert

spenótos burgonyapüré és almatócsni ( 1-3-7)

3400,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3000,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3100,-

 

Borjú szűzérmék sült libamájszeletekkel, citrusos ribizlivel,házi krokettel (1)

4900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3300,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2700,-

 

Sajttorta szederrel ( 1-3-7-8)

980,-