Konyhafőnök ajánlata

 

 

 

 

A konyhafőnök ajánlata

 

 

 

Mozzarella – krémleves sajt forgáccsal ( 1-7)

900,-

 

Lazac steak tejszínes spenótos gnocchival (1-4-7)

3800,-

 

Pulykamell, narancsos fügével, dióval, almával grillezve, mákos túrógombóccal(1-7-8)

3400,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával (1)

3300,-

 

Szarvassült csípős diós karamellel házi szilvás gombóccal ( 1-3-8)

3800,-

 

Libamell lecsós erdei vargányagombával , vajas puliszkával ( 7 )

3500,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3300,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

5100,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3300,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3500,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2800,-

 

Mákos guba torta narancsmártással (1-3-7-8)

960,-