Konyhafőnök ajánlata

 

 

A konyhafőnök  ajánlata

 

Vargánya krémleves szezámmagos rudakkal  (1-7-11)

850,-

 

Mézes – fokhagymás csirkemell grill zöldségekkel ( 7 )

2700,-

 

Csirkecomb steak tökmagolajos – krémfehér – sajtos levélsalátával ( 7-10 )

2800,-

 

Lazacos harcsatekercs, sült burgonyagolyóval, dióolajos zöldborsópürével ( 1-3-4-7-8)

3200,-

 

Fogasfilé roston fokhagymás vajjal,márványsajttal grillezett burgonyával (4-7)

3700,-

 

Roston pisztráng zöldség-gratinnal, vajas zöldbabbal és brokkolis sajtmártással (1-3-4-7)

3000,-

 

Egészben sült süllő ( 55-60 dkg) Dijoni salátával ( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-4-10)

4950,-

 

Füstölt csülök juhtúrós sztrapacskával, ropogós sült hagymakarikákkal (1-3-7)

3100,-

 

Marhapofa citromos szederrel és burgonyapogácsával (1)

3000,-

 

Borjú szűzérmék sült libamájszeletekkel, citrusos ribizlivel,házi krokettel (1)

4900,-

 

Borjú bécsi steakburgonyával és  Dijoni salátával( fejes saláta mézes-mustáros öntet) (1-3-7-10)

3300,-

 

Vörösboros marhapörkölt lepcsánkával (1-3)

2700,-

 

Madártej vanília fagylalttal (3-7)

900,-

 

Kovászos uborka

420,-